Voor rubriek...

Wat Eten We? is op zoek naar kookfanaten

6 februari 2020 09:24 | amusement | Door Jef Willemsen

© SBS
Het einde voor Wat eten we? lijkt nog niet in zicht. De makers van het bescheiden bekeken kookprogramma rond Roberta Pagnier zoekt namelijk nieuwe kandidaten. (Inmiddels zijn er genoeg kandidaten gevonden, opgeven kan niet meer!)

Wat eten we? zoekt mensen die bezeten zijn van eten en niet bang zijn voor een mini-kookwedstrijdje. graag hun variant van een geliefd gerecht voor het oog van de camera willen koken.

Thuisopname

De makers van Wat eten we? laten in iedere aflevering twee mensen hun variant van een bekend gerecht koken om te zien hoe iedereen z'n eigen draai geeft aan klassiekers als stamppot of pasta. De 'strijd' is een vast item in het kookprogramma en wordt bij de mensen thuis opgenomen of, in overleg, op een andere locatie. Opgeven kan per mail naar: sibren.vreede@itv.com

Verhuizing

De zoektocht naar nieuwe kandidaten lijkt een indirecte bevestiging dat Wat eten we? nog wel even doorgaat. Het door Jumbo gesponsorde kookprogramma zag begin 2019 het levenslicht op SBS 6 waar het om 17.30 uur als lead in van 6 inside soms nog beter scoorde dan het inmiddels ter ziele showbizzprogramma van Albert Verlinde en Jan Versteegh. Toen SBS haar vooravond omgooide, stond Roberta steeds vroeger achter het fornuis. Vanaf dit seizoen is ze met evenveel enthousiasme te zien om 17.00 uur op Net 5.

(Inmiddels zijn er genoeg kandidaten gevonden, opgeven kan niet meer!)

Meer over