Wat gebeurt er in de dubbele feest-aflevering van GTST?

Op 1 oktober zendt RTL 4, ter ere van het 25 jarig bestaan van de soap, een dubbele aflevering van Goede Tijden Slechte Tijden uit. En het belooft spannend te worden.

Dat Goede Tijden Slechte Tijden voor een dubbele feestaflevering naar Ierland gaat, was al bekend, nu weten we ook wat er gaat gebeuren. En het lijkt op 1 oktober een bijzonder spannende aflevering te gaan worden.

Levensgevaarlijke situatie

Lees en huiver: 'Wiet reist met haar nieuwe geliefde, de excentrieke van adel afkomstige Zeger, af naar het ruige Ierland. Daar stelt hij haar op de proef en laat dan pas echt zijn ware gezicht zien. Wiet komt in een benarde en levensgevaarlijke situatie terecht en het sprookje komt uiteindelijk ten einde als er een leven valt te betreuren. Met Laura gaat het alles behalve goed. Volkomen uitgeput valt ze in zwijm en ziet ze haar leven aan zich voorbij flitsen. Jef, Janine en Linda zijn hier getuige van en raken in volledig shock.'

Hulptroepen

'Thijs laat zich weer eens van zijn meest harteloze kant zien. Als hem om hulp en informatie wordt gevraagd bij de nasleep van een aanrijding, houdt hij zijn kaken stijf op elkaar. En waar is Anna toch? Zij lijkt van de aardboden verdwenen, totdat Sjors een aanknopingspunt vindt en hulptroepen inschakelt.'

Het loodje leggen

Volgens RTL spelen de meeste scènes in deze GTST-aflevering zich af op rotsformaties en basalten kliffen in het noordoosten van Ierland en loopt de dubbele aflevering niet voor iedereen goed af. Er wordt zelfs gesproken over een personage dat het loodje zal leggen.
Reageren