Muzikaal genieten

Waylon en Martijn Krabbé keren op deze datum terug met Better than Ever

21 februari 2023 09:29 | amusement | Door Judith Regeling

© Jamie Westland
Goed nieuws voor de fans van Better than Ever. Het muzikale programma van Martijn Krabbé en Waylon keert in april terug voor een tweede seizoen!

Het belooft weer een ware trip down memory lane te worden.

Better than Ever

Van Holland's Got Talent, The Voice of Holland, X-Factor tot Starmaker: de afgelopen jaren waren er behoorlijk wat talentenshows te zien op televisie. Voor een klein deel van deze deelnemers wachtte daarna een grootse carrière, maar wat is er eigenlijk gebeurd met de rest? Deze vraag wordt beantwoord in het tweede seizoen van Better than Ever, waarin Martijn Krabbé en Waylon de deuren openen voor enkelen van hen.

Muzikaal optreden

Zij vertellen in het programma echter niet alleen over hun bijzondere ervaringen tijdens en na de talentenshow, maar laten ook muzikaal van zich horen. Zonder tussenkomst van een jury, coach of stylist mogen ze samen met een live-band een optreden geven. Precies zoals ze zelf willen. 

Jim van der Zee

Wie er dit seizoen te zien zullen zijn, is nog niet bekend. Vorig seizoen maakten onder meer Jennifer Ewbank, Dewi Pechler en Iris Kroes hun opwachting. Jim van der Zee ging uiteindelijk naar huis met 25.000 euro die Waylon nog altijd beheert.

Better than Ever is vanaf 16 maart wekelijks om 20:30 uur te zien op RTL. 

Meer over