Waylon, Glennis Grace en Trijntje Oosterhuis coaches It Takes 2

15 februari 2016 11:04 | amusement | Door Televizier

© Screenshot DWDD

De Nederlandse zangtalenten Waylon, Glennis Grace en Trijntje Oosterhuis zijn de drie coaches in het nieuwe RTL 4-programma It Takes 2. Aan het trio de taak om de deelnemers te coachen. 

In It Takes 2 laten negen BN’ers, onder wie sporters, presentatoren en acteurs, zich van een totaal andere kant zien. Ze gaan namelijk zingen en of ze dat daadwerkelijk kunnen moet in dit programma duidelijk worden.

Blind audition 

Waylon laat in Carlo's TV Café weten dat de BN’ers in de eerste fase een blind audition doen. De coaches kiezen dan elk drie kandidaten uit op basis van wat ze horen. Wanneer de teams bekend zijn begint de competitie. Trijntje, Waylon en Glennis zingen wekelijks duetten met de deelnemers, soms kan ook een gastzanger deze rol op zich nemen.

De beste 

De jury kiest uiteindelijk welk duo het beste is. En zoals in een echte competitie eindigt er elke week een zangavontuur voor één van de BN'ers. Wanneer een coach geen deelnemer meer over heeft, is het einde verhaal voor diegene. 

De jury

Welke bekende Nederlanders er meedoen is natuurlijk nog onbekend, maar we weten wel al wie er in de jury zitten. Roel van Velzen, John Ewbank en Angela Groothuizen nemen plaats in het jurybankje. De presentatie is in handen van Gordon en Chantal Janzen. 

It Takes 2 begint op 12 maart om 20.00 uur op RTL 4. 

Meer over