Waylon schrikt van kritiek op Ilse

5 Juni 2014 12:23 | amusement | Door Televizier

Waylon is geschrokken van alle vervelende reacties die Ilse DeLange in grote getalen ontvangt, nu ze niet samen verder gaan met The Common Linnets.

De zanger liet in een eerdere verklaring weten dat hij wegens creatieve verschillen geen onderdeel meer uitmaakt van The Common Linnets. Ilse pakte het project op met een andere zanger, waarna de zangeres een stormvloed aan negatieve berichten over haar heen kreeg.

#Waariswaylon

Waylon zette zijn verklaring op Facebook om alle onduidelijkheid rondom zijn afwezigheid bij het eerste buitenlandse optreden van The Common Linnits weg te nemen. Heel twitterend Nederland was namelijk naar hem op zoek.

Van fouten kun je leren

Waylon heeft geleerd van zijn fouten. Deze keer verstopt de zanger zich niet, maar komt hij uit zichzelf met een verklaring. De zanger geeft in het bericht aan dat hij Ilse nooit naar beneden wilde halen. ‘’Het is nooit mijn bedoeling geweest om deze storm los te maken. Ik wilde eerlijk naar jullie zijn voor wat betreft mijn keuzes en ook geen verwarring laten ontstaan over het verschijnen van Ilse met iemand anders in het buitenland.’’ 

Verklaring

Lees hier het volledige bericht van Waylon:

‘’Hello everybody,

Het is alweer een aantal dagen geleden dus leek het me slim om iets van me te laten horen voordat ze weer kamervragen gaan stellen;) Allereerst hartelijk dank voor al jullie lieve, mooie en eerlijke berichtjes op mijn Facebook/Twitter enz.

Ontzettend mooi om te lezen hoe begaan jullie zijn met de muziek van ”The Common Linnets” en hoe het jullie raakt.

Ondanks alle positieve reacties ben ik wel geschrokken van een hoop reacties naar Ilse toe. Het is nooit mijn bedoeling geweest om deze storm los te maken. Ik wilde eerlijk naar jullie zijn voor wat betreft mijn keuzes en ook geen verwarring laten ontstaan over het verschijnen van Ilse met iemand anders in het buitenland.

Nogmaals dat is haar goed recht en ook mijn keuze om het niet te doen.

Ilse verdient het zeker niet om zo te worden neergehaald, laten we daar dan ook nu mee stoppen.
Tenslotte hebben we samen bijgedragen aan dit succes en ook al gaat Ilse dit vanaf nu met iemand anders doen, dan zal ik altijd een onderdeel blijven van de basis van waaruit dit is ontstaan. Dus kan mijn trots en daarmee de trots naar het toekomstige succes van TCL altijd oprecht zijn. Wij hebben een prachtig eerbetoon achtergelaten naar al onze helden en ik weet zeker dat ze van bovenaf glunderend toekijken.

We gaan beiden door met het maken van mooie dingen, dat zijn we aan jullie verplicht.

Good luck and love!
Waylon’’

Ruim 195 miljoen mensen zagen hoe The Common Linnets de tweede plaats op het Eurovisie Songfestival behaalden.

Meer over