Waylon was verdwenen! Twitteraars waren naar hem op zoek: #waariswaylon

Waylon leek wel van de aardbodem verdwenen en Ilse DeLange was ineens in haar eentje The Common Linnets. Het leverde een paar geniale Twittergrappen op. Want: #waariswaylon?

Al ruim een week was Waylon niet meer aanwezig bij concerten die Ilse DeLange geeft. Samen met de Twentse zangeres vormde hij tijdens het Eurovisie Songfestival het duo The Common Linnets.

De twee zijn ontzettend succesvol over heel de wereld en hun album staat zelfs op plek 5 in de wereldranglijst!

Waylon is weg

Reden om heel de wereld door te trekken en overal op te treden zou je zeggen, maar Waylon lijkt daar iets anders over te denken. Toen Ilse maandag in Wenen optrad, zagen we ineens een andere zanger dan Waylon met haar meezingen. Jake Etheridge was de gelukkige.

Ook bij het concert in Berlijn vanavond zal Waylon niet komen opdagen. Waar is hij gebleven?

Hashtag-hype

Niemand weet het. Het management van Waylon wilde in eerste instantie niet reageren en er gingen geruchten dat de zanger weer zou zijn teruggevallen in zijn drugs- en alcoholverslaving. Via Twitter ontstond een nieuwe hype, er werd massal getweet onder de hashtag 'waariswaylon'. Heel Nederland ging op zoek.

De laatste trend die op Twitter opkwam was de #yolanthetweet, toen Yolanthe een plaatje van Ibiza zei te plaatsen, terwijl het een van het internetgeplukte foto van Thailand was.

Dolly Bellefleur, één van Nederlands bekendste travestie-artiesten, maakte een Nederlandse vertaling van Calm After The Storm. Erg toepasselijk op dit moment, nu Waylon verdwenen is. Luister zelf.

UPDATE: Waylon is inmiddels weer opgedoken #DaarIsWaylon

Meer over:

Reageren