'Waylon wordt de vierde Topper'

19 februari 2017 18:32 | amusement | Door Televizier

© Screenshot RTL 4

De identiteit van de vierde Topper lijkt vroegtijdig bekend. Bij Carlo's TV Café liet Gerard Joling onbedoeld doorschemeren dat het om Waylon zou gaan.

Gerard was helemaal niet van plan iets te zeggen over het aangekondigde vierde lid. Die man of vrouw wordt namelijk maandag groots onthuld bij RTL Late Night. Maar Carlo Boszhard kon het toch niet nalaten er naar te vragen.

Niet Danny de Munk

Carlo begon voorzichtig door te opperen dat Danny de Munk een goede zou zijn, maar Gerard kon met zekerheid zeggen dat de volkszanger het niet wordt. Daarna viel de naam Waylon, waarna Gerard een ongemakkelijke stilte liet vallen en op Carlo's vraag of 'ie warm zat een ontwijkend, flauw antwoord gaf. Carlo kwam op Waylon omdat het thema van de Toppers dit jaar country & western is, een genre dat Waylon als geen ander beheerst. Daarnaast verzorgt Voice-winnares Pleun een gastoptreden en zij komt uiteraard uit team Waylon.

"Maak de fout nou niet groter"

Carlo noemde nog wat meer namen: André Hazes, Country Wilma en zijn eigen moeder Wil, waarna Gerard schoorvoetend probeerde zijn verspreking recht te breien door te zeggen dat Waylon ook heel veel andere genres beheerst. Carlo kapte daarop zijn goede vriend en co-host af door op te merken dat hij de fout niet groter moest maken.

Maandag bleek bij RTL Late Night dat Jan Smit de vierde Topper is

Meer over