Martine van Os

We Zijn er Bijna! gaat ook al niet door

18 maart 2020 16:52 | amusement | Door Irma Tomas

© MAX
Het wordt een troosteloze zomer op televisie. Het mega populaire MAX-programma We zijn er bijna! gaat dit jaar niet door. We zijn er dus niet. 

In We zijn er bijna! gaat een groep ouderen met caravans op groepsreis door Europa. En omdat dat vragen is om problemen in dit ellendige coronajaar, heeft MAX besloten het programma te laten vervallen. De groep zou eigenlijk half mei vertrekken.

November

Volgens Jan Slagter is er nog wel enige hoop dat We zijn er bijna! later wordt opgenomen: "We moeten het nog met de NPO gaan bekijken - want het is nogal een puzzel - maar misschien kunnen we het in september opnemen en in november uitzenden". Maar Jan vindt het eigenlijk te vroeg om daarop vooruit te lopen. 

Heel Holland bakt

En het is niet de enige domper voor Omroep MAX, zo vertelt Jan Slagter in het AD: "We zouden Koningsdag vieren bij Soestdijk, tijdens het songfestival zouden we uitzenden vanaf SS Rotterdam, dat gaat allemaal niet door. Een documentaire die we maken over de Bijenkorf, die nu dicht is, kunnen we uitstellen. "

Over de opnamen van Heel Holland bakt deze zomer, maakt de voorzitter van MAX zich nog geen zorgen.  

Meer over