Zes afleveringen

We Zijn er Bijna! keert in augustus terug op de buis

11 juli 2022 14:30 | amusement | Door Janine van Rooden

© Omroep MAX

De karavaan van We Zijn er Bijna! is deze zomer weer te volgen op televisie. Vorig jaar trokken Martine van Os en haar reisgezelschap door Nederland vanwege het coronavirus, maar dit jaar gaan ze gewoon weer de grens over. 

Vierentwintig gepensioneerde echtparen trekken er met hun caravans en campers weer op uit met als bestemming: de Spaanse binnenlanden. Martine van Os volgt de groep zoals ieder jaar op de voet.

Martine van Os

Voor Martine is het de elfde keer dat ze meereist. "Elk jaar kom ik op de prachtigste plekken, maar het meest verrast ben ik toch altijd door de deelnemers", vertelt ze. "Ik vind het mooi en bijzonder om te zien dat zo'n bonte verzameling Nederlanders met zulke totaal verschillende achtergronden tijdens deze reizen hun lief en leed met elkaar deelt."

Spanje

In drieëndertig dagen doet de club dertien campings aan, te beginnen aan de Costa Verde aan de noordkust. Via de Spaanse hoogvlakte trekken ze naar het zuidelijke Andalusië en na een kleine drieduizend kilometer eindigt de vakantie aan de Middellandse Zee vlakbij Tarragona. En dat allemaal in zes afleveringen.

We Zijn er Bijna! is vanaf 16 augustus 2022 elke dinsdag om 21:20 uur te zien op NPO 1

Meer over