We zijn er bijna! terug vanaf 31 juli

24 mei 2017 14:22 | amusement | Door Televizier

© MAX

Goed nieuws voor de thuisblijvers: vanaf 31 juli gaat Martine van Os weer met een stel ouderen en hun caravans op pad in het razendpopulaire We zijn er bijna! Ditmaal trekt de groep rond in Ierland.

Dat wordt waarschijnlijk dus iets minder zonnig en een tikje natter dan tijdens de vorige trips van Martine en co. Vorig jaar zomer was We zijn er bijna! dé zomerhit met kijkcijfers van rond de 1,6 miljoen.

Ontspannen

Het caravan-rondreisprogramma is niet alleen populair onder ouderen, de doelgroep van Omroep MAX, ook studenten kijken graag naar de ontspannen, langzame televisie die We zijn er bijna! is. Martine van Os vertelde vorig jaar wat de aantrekkingskracht van het programma is: „Het optimisme. Het plezier van deze mensen en hun pluk-de-dagmentaliteit spreken enorm aan. Het is positieve televisie die draait om onbezorgdheid en vrolijkheid.”

Ierland

Deze zomer gaan de ouderen naar Ierland. Uit het persbericht van MAX: 'Na aankomst in Dublin begint de reis langs historische locaties, kleurrijke dorpjes en bijzondere natuur. De groep rijdt het eiland rond om tot slot de reis af te sluiten in de Noord-Ierse hoofdstad Belfast.'

We zijn er bijna!, vanaf 31 juli 2017 op NPO 1

Meer over