Weer nieuw kijkcijferrecord voor reisprogramma Floortje Dessing

De afgelegen plekken die Floortje Dessing en haar team bezoeken, trekken iedere week meer kijkers. Op donderdagavond keken er 2 miljoen mensen naar Floortje Naar het Einde Van De Wereld.

In de uitzending bezocht de reislustige presentatrice een bijzondere man die op een afgelegen eiland in Australie woont. Ex-zakenman David was in de jaren tachtig een hoge pief in de reclamewereld. Maar toen de beurs instortte verloor hij miljoenen en liep zijn relatie op de klippen. Van het geld dat hij nog had kocht David een eiland en daar leeft hij al vijftien jaar als een soort Robinson Crusoë.

IJskoud

Floortje Dessing verkeert voor opnames momenteel in het ijskoude Groenland. Maar het goede nieuws verwarmt gelukkig haar hart.


Kijkcijferknaller

De reisserie Floortje Naar Het Einde Van De Wereld is een enorme hit.  Het programma was de nummer drie van avond en nummer twee op primetime. Alleen Het Journaal en Wie is de Mol? wisten nog meer mensen te boeien. Nederland 1 heeft op donderdagavond dus absoluut goud in handen.

Vorige uitzending

Voor Floortje is het haar meest bekeken programma ooit. Vorige week keken er 1,8 miljoen mensen naar de uitzending waarin het zuidelijkste puntje van Chili werd bezocht. De presentatrice twitterde dat ze iedereen wel kon 'zoenen' door dit absolute kijkcijferrecord.

Record?

Zelfs RTL Boulevard is helemaal in de war door de hoge kijkcijfers. Tot grote hilariteit van zangeres Leonie Meijer.

Reageren