"Weinig strijd dit seizoen bij Expeditie Robinson"

15 september 2016 13:44 | amusement | Door Televizier

De makers van Expeditie Robinson hoopten dit seizoen voor extra spanning te zorgen door de twee kampen op hetzelfde eiland te droppen. Het tegendeel gebeurde.

Bij Koffietijd vertelden deelnemers Bartho Braat, Dave Roelvink en Suzanne Klemann over hun ervaringen op het eiland Matukad. Door iedereen op één eiland met beperkte voorraden te plaatsen zou er een felle concurrentiestrijd moeten ontstaan, maar dat liep totaal anders.

Medelijden

Mensen kregen medelijden met elkaar, volgens Dave Roelvink die door Bartho en Suzanne als "loeisterk en zorgzaam" werd omschreven. Volgens Suzanne ontstond er vanzelf een band met het andere team: "Tja, overdag heb je geen reet te doen, dus dan ga je bij elkaar buurten. Dus we kenden elkaar allemaal! Het was echt de love & peace editie, iedereen was leuk voor elkaar."

Kennismaking

Vooral Bartho Braat heeft veel nieuwe mensen ontmoet op het eiland. Hij bleek alleen zijn oud-GTST collega's Elle van Rijn en Gaby Blaaser te kennen. Iedereen kende Bartho natuurlijk wel, mensen zeiden in het begin zelfs U tegen hem: "Dat vond ik toch wat ver gaan"

Meer over