Carlo Boszhard

Welke BN'er kan Martien Meiland spelen in De TV Kantine?

12 augustus 2019 14:21 | amusement | Door Irma Tomas

© Tom van Hattum
Carlo Boszhard is voor het nieuwe seizoen van De TV Kantine naarstig op zoek naar een BN'er die Martien Meiland kan spelen. Zelf is Carlo net iets te gezet voor de kasteelheer van Chateau Meiland, zo zet hij uiteen in zijn Televizier-column.

Nu ja, Martien is graatmager, dus een imitatie van Carlo Boszhard zit er op dit moment echt niet in, of Martien moet de komende tijd flink stokbrood gaan bunkeren, zoals Carlo hem vraagt in zijn wekelijkse column. 'Wil je meer eten? Iets meer gewicht erbij graag, want ik zie een rol die ik nog jaren zou kunnen spelen in De TV Kantine in rook opgaan'.

Slank, lang, tussen de 50 en 60

Maar omdat Carlo niet verwacht dat Martien Meiland kilo's gaat aankomen in de nabije toekomst, zoekt hij naar een andere oplossing. Hij zoekt een BN'er die de rol kan overnemen. Dit is het signalement: 'Ben jij slank, lang, tussen de 50 en 60, spreek je steenkolenfrans en kun je gillen als een jonge juffrouw? Laat het me weten.

Alfred van den Heuvel

Volgens ons hoeft Carlo niet heel ver te zoeken, wij hebben de geschikte Martin Meiland-persiflator al gevonden. Wat dachten jullie van Alfred van den Heuvel, o.a. bekend van Kinderen geen bezwaar?

Meer over