Wellicht bekende artiesten in House of Talent

9 februari 2018 15:05 | amusement | Door Televizier

© SBS

Het zou zomaar eens kunnen dat in het nieuwbakken SBS 6-programma House of Talent ook wat bekendere artiesten hun opwachting maken.

Dat heeft Tony van de Berkt, CEO van platenmaatschappij 8ball Music, laten weten op Radio 10.

In het programma worden artiesten gevolgd die bezig zijn aan hun carrière. Ze willen het maken in de muziekindustrie. In principe zijn het aanstormende talenten, maar nu wordt dus niet uitgesloten dat er ook bekende namen deelnemen.

Nieuwe boost

"Ik hoop dat er een paar supersterren uitkomen. Of dat dan mensen zijn die al een carrière achter de rug hebben en hun carrière nieuw leven in willen blazen of dat ze helemaal nieuw zijn in onze business: het kan allebei", aldus Van de Berkt.

Prestaties

De kijkers zien alles: de onderlinge relaties, de successen, de tegenslagen en de optredens in het land. Welke artiest wordt er in korte tijd razend populair en verdient geld met zijn talent? De talenten worden afgerekend op hun prestaties. Als ze niet goed presteren worden ze vervangen door andere muzikanten.

House of Talent wordt gezien als de vervanger van Utopia, dat later dit jaar stopt. House of Talent wordt geprogrammeerd op hetzelfde tijdslot.

Meer over