Wellustige Miley Cyrus komt NBC mogelijk duur te staan

De NBC zond vorige maand een documentaire uit over de veelbesproken Bangerz-tournee van Miley Cyrus. Tijdens de concertreeks maakte de zangeres iets te veel suggestieve bewegingen.

Naar aanleiding van de uitzending is een officieel onderzoek ingesteld, schrijft TMZ. Cyrus huppelt tijdens de concerten in piepkleine pakjes over het podium, gooit haar billen tegen het klokkenspel van diverse dansers én maakt hier en daar suggestieve bewegingen. Hier is in principe niets mis mee, al werd de documentaire volgens de preutse Amerikanen te vroeg uitgezonden. Gelukkig voor hen keken er maar weinig mensen naar de billen van Miley.

Boete

De Federal Communications Commission, een onafhankelijk Amerikaans overheidsorgaan, gaat nu na of de documentaire niet te veel seksuele content bevatte voor het uitzendtijdstip. Mogelijk wordt NBC een boete opgelegd. 

Miley Cyrus

Sinds de transformatie van schattig Disney-sterretje naar rebels podiumbeest heeft de Federal Communications Commission het maar druk met Miley Cyrus. Na het bijzondere optreden van de 21-jarige zangeres tijdens de MTV VMA’s, waarbij ze in een huidkleurige bikini tegen Robin Thick schuurde, kreeg het overheidsorgaan ruim 150 klachten. 

Amsterdam

Ook in Nederland hebben de autoriteiten hun handen vol aan het opstandige gedrag van Cyrus. De zangeres rookte tijdens de MTV EMA’s een jointje op het podium van de Ziggo Dome. De directie van de hal werd vervolgens op de vingers getikt door de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit.

Tijdens het optreden met Madonna had Miley Cyrus in ieder geval meer kleren aan. Daar is ook alles mee gezegd.

Meer over:

Reageren