Maar wat gaat Gordon dan doen?

Wendy en Martijn presenteren ook The Voice Senior

Het was lang de vraag wie The voice senior zou mogen presenteren. Maar nu niet meer, het zijn natuurlijk Wendy van Dijk en Martijn Krabbé.

Wendy verklapte het nieuws in een story op Instagram. In het filmpje zegt Wendy dat ze net klaar is met opnamen voor The voice senior en dat ze de cameraploeg nu bij Martijn langs stuurt voor zijn item.

Marco, Ali, Ilse en Angela

Wendy en Martijn zijn al jaren een The voice-duo. Ze presenteren reeds de reguliere show en The voice kids. Daar komt nu een ouderenversie bij, waarin zestigplussers mogen laten zien wat ze kunnen op zanggebied. Het afgelopen seizoen was vanuit het publiek kritiek te horen op de soms wat kinderlijke presentatie van Wendy en Martijn, maar het duo mag dus gewoon weer aan de slag.

Gordon

Marco Borsato, Ali B., Ilse DeLange en Angela Groothuizen zijn juryleden in The voice senior. Ook Gordon speelt een rol, al is nog niet bekend wat hij gaat doen. Voor een bijdrage zoals Jamai die levert in de 'red room' bij The Voice zal Gordon zich vast te groot voelen. De presentator is in ieder geval wel heel leuk met ouderen, dat bewees hij met voormalig makker Gerard Joling in diverse programma's op RTL 4.

The eerste aflevering van The voice senior is op vrijdag 24 augustus

 

Meer over:

Reageren