Cupido Ofzo

Wendy van Dijk en Leonie ter Braak nieuw televisieduo bij SBS6

23 augustus 2021 09:28 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© SBS6/William Rutten

Een nieuw televisieduo is geboren met Wendy van Dijk en Leonie ter Braak als hoofdpersonen. De presentatrices slaan de handen ineen voor het nieuwe programma Cupido Ofzo.

In Cupido Ofzo helpen Wendy en Leonie mensen met autisme, een licht verstandelijke beperking of een niet aangeboren hersenaandoening de liefde te vinden. Voor de deelnemers organiseren ze bijzondere dates en ze begeleiden hen daarbij.

Helpen

“Door de coronacrisis hebben mensen met een beperking het veel zwaarder en dan wordt eenzaamheid een nog groter probleem. Daarom willen wij graag deze kandidaten op weg helpen in het vinden van liefde en vriendschap”, zegt Leonie ter Braak over haar nieuwe tv-klus.

Kans 

Wendy van Dijk is blij dat de kandidaten een kans geboden wordt. “De bijzondere verhalen die zij ons vertellen over hun zoektocht naar liefde, relaties en vriendschap verdienen het om gezien en gehoord te worden. Dit geeft een ander, positiever en vollediger beeld van onze kandidaten.” 

Cupido Ofzo is vanaf maandag 25 oktober om 21.30 uur te zien op SBS6. Het programma bestaat uit zes afleveringen waarin zeven kandidaten gevolgd worden.

Meer over