"Wendy van Dijk presenteert strijd tussen Nederlandse en Vlaamse sterren"

Wendy van Dijk gaat de spelshow Holland-België presenteren, een strijd tussen bekende Nederlanders en bekende Vlamingen. Dat stelt De Telegraaf op basis van een anonieme bron binnen RTL.

Het programma is volgens de krant vanaf eind augustus tegelijkertijd te zien op RTL 4 en de Vlaamse commerciële zender VTM. Wendy zou een Vlaamse co-host krijgen: de jonge ster Jonas van Geel.

Wendy van Dijk

"Het programma staat nu definitief op de agenda", meldt de anonieme bron, "en Wendy heeft deze klus naar zich toe weten te trekken." In de jaren 80 is ook al eens een tv-show gemaakt waarin Nederlanders en Vlamingen tegen elkaar streden, toen onder leiding van presentator Jos Brink.

Million Dollar Wedding

Voor Wendy van Dijk is het lang geleden dat ze een grootse spelshow presenteerde. In 2008 deed ze Million Dollar Wedding, waarin verloofde stelletjes streden om live op tv te trouwen. De kijkcijfers van dit programma stelden flink teleur.

Superkids

De laatste jaren presenteerde Wendy vooral talentenjachten, waaronder The Voice of Holland en Superkids. Ook is ze het gezicht van afvalprogramma Obese en het spelletje Wie ben ik?.

Meer over:

Reageren