En Flirty Dancing deed het ook niet best

Wendy van Dijk teleurgesteld in kijkcijfers Dance dance dance

2 december 2019 14:36 | amusement | Door Irma Tomas

© William Rutten
Wendy van Dijk kent nog weinig successen bij haar nieuwe werkgever SBS6. Vooral haar programma Flirty Dancing deed het minder goed dan gehoopt. Zelf is Wendy meer teleurgesteld in Dance dance dance.

Wendy van Dijk zegt in de Telegraaf dat ze meer had verwacht van het groots opgezette dansprogramma Dance dance dance: „De kijkcijfers van Dance Dance Dance hadden we hoger verwacht, al deed dat het bij RTL in het laatste seizoen ook al minder.” Het programma scoorde zo rond de 500.000 kijkers en had te maken met ernstige concurrentie van The masked singer op RTL 4. 

Flirty dancing

Wendy's programma Flirty Dancing scoorde zo tussen de 500.000 en 600.000 kijkers. Daarmee was het bepaald geen knaller voor SBS6. Maar volgens de presentatrice valt het allemaal wel mee: „Talpa is een zender in opbouw en Flirty Dancing een nieuw programma dat zich nog moest bewijzen. Als je het vergelijkt met het gemiddelde van hoe alle programma's scoren, is het niet mislukt.” het is nog niet bekend of er een vervolg komt op Flirty dancing. 

Transfer 

Bij RTL Boulevard werd de transfer van Wendy van Dijk van RTL naar Talpa uitgeroepen tot minst succesvolle van allemaal. Hopelijk kan ze het tij nog keren. 

Meer over