Duur geintje

WIDM-deelneemster Laetitia vindt boete te hoog

30 december 2021 14:51 | amusement | Door Merlin Everts

© ANP/Frank van Beek

Operazangeres Laetitia Gerards vindt de boete die deelnemers van Wie is de Mol? moeten betalen, als zij iets over de show verklappen, veel te hoog. Dit heeft zij laten weten in een interview met De Volkskrant.

Wie is de Mol? staat natuurlijk bekend om geheimhouding en al helemaal als het gaat om wie dé mol is. De boete voor deelnemers die ook maar iets verklappen over de show, is dan ook erg hoog. Maar liefst 250.000 euro. Laetitia Gerards die in aankomende seizoen meedoet, vindt dit erg hoog. "Eigenlijk zouden ze voor mij een ander tarief moeten hanteren. 10.000 euro is al heel veel voor een zangeres in coronatijd”.

Wie is de Mol? 

Gelukkig heeft de zangeres niets verklapt heeft over seizoen 22 van Wie is de Mol?. Ze vervolgt haar verhaal: "Het is gebleken dat ik er extreem goed in ben om niets los te laten."

Musical

Op de vraag of Laetitia, na WIDM, voor heel veel geld mee zou doen aan een Joop van den Ende-musical, antwoordt ze toch een ‘nee’. “Wat denk je zelf dat mijn antwoord gaat zijn? Ik ben operazangeres. Ik vind het ook niet van respect getuigen voor mensen die musical zingen als ik dat zou doen, met mijn klassiek geschoolde stem. Trouwens, ik word al gek als ik twintig keer dezelfde opera moet doen, laat staan dat ik een jaar lang avond aan avond hetzelfde zing. Dan denk ik: geef me nieuwe muziek, nu!”

Seizoen 22 van Wie is de Mol? start aanstaande zaterdag 1 januari 2022 om 20:28 uur op NPO 1. Zoals we gewend zijn is de presentatie in handen van Rik van de Westelaken.

Meer over