Opvallend!

WIDM-kijkers verdenken Anke de Jong massaal na verdachte opmerking

11 februari 2023 21:20 | amusement | Door Judith Regeling

© NLZiet
Anke de Jong was een van de minst verdachte kandidaten van dit huidige Wie Is de Mol?-seizoen, maar dat is nu wel verleden tijd. De modejournalist had namelijk een kleine slip of the tongue in aflevering zes...

De fanatieke Molloten zijn in shock! 

Lees ook: De beste hints en aanwijzingen van Wie Is de Mol? 2023 

Wie Is de Mol? 2023 

Als je aan het begin van Wie Is de Mol? wordt aangewezen als de Mol, weet je dat je een zware taak te wachten staat. Je moet immers zowel gedurende de diverse spelletjes als buiten de opnames je 'pokerface' ophouden. Niemand mag ook maar een vermoeden hebben dat jij de verrader bent. Zelfs dus op onbewaakte momenten moet je volhouden dat je net als je medekandidaten aan het speuren bent naar de Mol.

Anke de Jong

Mocht modejournalist Anke de Jong de Mol zijn, is ze dat waarschijnlijk heel even vergeten. In de zesde aflevering van Wie Is de Mol? 2023 deed ze namelijk een behoorlijk opvallende uitspraak. Terwijl haar groepsgenoten Daniël Verlaan en Soy Kroon wilden proosten op de Mol, herhaalt zij niet hun woorden. Zij zegt zonder na te denken: 'Thanks'.

De kijkers kunnen er niet omheen: verklapt ze hiermee dat zij de Verrader is waar we al weken naar zoeken?

Het zou zomaar kunnen: in deze zesde aflevering moest Nabil Aoulad Ayad het spel verlaten. Anke is dus nog in de race met Soy Kroon, Jurre Geluk, Ranomi Kromowidjojo en Daniël Verlaan.  

Wie Is de Mol? is iedere zaterdag om 20:30 uur te zien bij AVROTROS op NPO1.

Meer over