Wie Is de Mol? 2023

WIDM-kijkers nog altijd verward: 'Waar blijft het fysieke geld?'

21 januari 2023 22:50 | amusement | Door Judith Regeling

© AVROTROS
De kijkers van Wie Is de Mol? 2023 staan dit jaar niet alleen voor het raadsel wie de Mol kan zijn, want er blijkt nóg een tweede mysterie. Waar is namelijk het fysieke geld?

De kijkers op Twitter snappen er werkelijk niets van!

Wie Is de Mol? 2023

Wie aan het AVROTROS-programma Wie Is de Mol? denkt, heeft vast direct een compleet plaatje in zijn/haar hoofd met een bedrieger, veel fysiek geld en de eeuwenoude discussie wie de penningmeester mag zijn. Dit jaar is dat echter anders. Presentator Rik van de Westelaken heeft namelijk na drie afleveringen nog altijd geen enkel briefje van waarde uitgedeeld. Niet omdat de kandidaten in kwestie nog niets hebben verdiend, puur omdat er geen fysiek geld lijkt te zijn.

Verschillende theorieën

Maar waarom? De kijkers tasten al sinds de eerste aflevering in het duister. Is hier sprake van een nieuwe tactiek van de makers om zo te voorkomen dat de Mol het geld verduistert of is er wat anders aan de hand? De fanatieke Molloten kunnen het niet laten om op Twitter alvast wat theorieën te delen.

Wordt vervolgd

Wat het ook is, het wachten lijkt bijna voorbij. In de promo van volgende week is te zien dat er een opdracht aankomt met fysiek geld. Of dit ook gelijk betekent dat de kandidaten het naderhand mogen houden, blijft nog even de vraag. Eén ding is echter duidelijk: Sander de Kramer zal dat niet meer meemaken. Hij moest in aflevering drie het spel verlaten.

Wie is de Mol? 2023 - aflevering 3
Wie is de Mol? 2023 - aflevering 3

Wie Is de Mol? 2023 is elke zaterdag om 20:30 uur te zien bij AVROTROS op NPO1.

Meer over