Spanning

WIDM-kijkers verward: Staat Sarah Janneh komende week oog in oog met de Mol van 2023?

10 januari 2023 13:26 | amusement | Door Judith Regeling

© AVROTROS
Het 23e seizoen van Wie Is de Mol? 2023 is begonnen en dat betekent dus ook dat het jachtseizoen weer is geopend. Of het een lange zoektocht wordt, is de vraag. Fanatieke Molloten hebben namelijk al een belangrijke hint ontdekt.

Hebben we de Mol van 2023 nu al gespot? 

Lees ook: De beste hints en aanwijzingen van Wie Is de Mol? 2023 

Wie Is de Mol? 2023

De eerste aflevering van Wie Is de Mol? 2023 eindigde met een behoorlijke twist. 'Afvaller' Sarah Janneh bleek - ondanks haar duidelijke rode scherm - helemaal niet naar huis te moeten. Ze heeft komende week nog een kans om terug te keren in het spel, al moet ze dan wel geld uit de pot spelen. Voor een Mol zou dit natuurlijk een ideale positie zijn, maar dat is niet eens waar Twitter het in deze dagen na de aflevering over heeft.

Voorbijganger of aanwijzing?

Sommige kijkers is het namelijk opgevallen dat er in het afvallershotel iemand bij het kampvuur zit. Dit kan natuurlijk gewoon een vreemdeling zijn die daar toevallig even zit te genieten van de warmte van het vuur, maar zoals iedereen weet: in Wie Is de Mol? is niets wat het lijkt. Het zou dus zomaar kunnen gaan om acteur Nabil Aoulad Ayad of zelfs hacker Daniël Verlaan, die zich hiermee nog verdachter maken als Mol.

De leader van WIDM

Het meest opvallende is dat een soortgelijk figuur vaker terugkomt in deze editie. Ook in de leader blijkt er een centrale rol weggelegd voor een man of vrouw in een zwarte jas of hoodie. Het toeval wil dat beide mannen dit ook dragen in ditzelfde fragment.

Wie Is de Mol? 2023
Wie Is de Mol? 2023
Hint uit Wie Is de Mol? 2023
Hint uit Wie Is de Mol? 2023

Wie Is de Mol? 2023 is iedere zaterdag om 20:30 uur te zien bij AVROTROS op NPO1.

Meer over