Aflevering 2 staat nu online!

WIDM-podcast: 'Mijn molboekje is nog helemaal leeg'

13 januari 2019 16:34 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© AVROTROS
Wie is de Mol?-fans opgelet: het razend populaire spelprogramma heeft dit jaar voor het eerst ook een podcast. Daarin geven presentatoren Annemieke Schollaardt en Rik van de Westelaken een uniek inkijkje in de wereld van het programma voor de Molloten.

In de WIDM-podcast, gepresenteerd door Radio 2-dj en oud-deelneemster Annemieke Schollaardt met hulp van presentator Rik van de Westelaken, wordt tot en met de finale exclusief materiaal gedeeld. Zo wordt er met geluidsfragmenten teruggeblikt op de aflevering en zijn afvallende kandidaten én makers te gast. In deze editie Evi Hanssen, die het programma als eerste moest verlaten. "Het spel was eigenlijk helemaal niks voor mij. Iedereen schreef dingen op bij het ontbijt, maar ik kon mezelf daar niet toe zetten. Helaas, maar mijn boekje is nog helemaal leeg."

Molboekje

De podcast geeft daarnaast een aantal onthullingen weg. Want wat heb je nou eigenlijk aan een Molboekje? En wat gaat er allemaal mee op reis met de makers van Wie is de Mol? Wie bukt er daarnaast voor een briefje van vijftig euro, terwijl een ander 250 euro laat gaan?

Laseropdracht

De deelnemers begonnen met de opdracht cijfers op de binnenplaats, waarna ook de laseropdracht op het programma stond. Sommigen verdenken direct zanger Nielson van het Mol-zijn. Ach ja, iedereen verdenkt vast een ander. Dat is ook het meest makkelijke, naar een ander wijzen.

Vraag aan Annemieke

Al benieuwd geworden naar de podcast? Je kan hem iedere zondag vanaf 16.00 uur hier terugluisteren. De WIDM-podcast is voor fans die geen genoeg van het programma kunnen krijgen. Ook een prangende vraag voor de presentatrice of de afvallende deelnemers? Stuur ze in via annemieke@radio2.nl en doe er je voordeel mee!

Meer over