In Colombia

WIDM-podcast: Rik van de Westelaken raakte gewond tijdens opnames

We zijn nog aan het bijkomen van de rode schermen voor Jamie en Rick Paul in Wie is de Mol?. Dé Mollen voor veel kijkers. Rik was net zo in shock.

"Ik had dit niet verwacht, dat we ineens van twee mensen afscheid moesten nemen", laat Rik weten in de Wie is de Mol?-podcast van AVROTROS

Vallen bij de waterval 

Ook onthult de presentator dat hij in aflevering vijf gewond raakte na de watervalopdracht. Hij zat met een lelijke wond op zijn been bij de executie van Robèrt. "Ik liep over een glibberig paadje de berg af. Ik lette niet goed op en viel op een steen. Toen had ik een grote wond op mijn been en moest ik mijn broek uitdoen, want er moest een pleister op. In die anderhalve minuut dat ik daar met mijn blote benen zat, ben ik ongeveer door zeshonderd muggen te pakken genomen. Daar kreeg ik vervolgens weer spul voor." 

Rick Paul en Jamie eruit met een knal

In diezelfde podcast blikken zowel Jamie als Rick Paul terug op hun Wie is de Mol?-deelname en -executie. Frustratie, verdriet, ontwenningsverschijnselen: hun vertrek ging de heren, die na hun exit nog een nachtje in Colombia doorbrachten, niet in de koude kleren. Maar, zo vertelt Rick Paul: "Liever eruit met een knal dan dat niemand het meer over je heeft."

WIDM-podcast luisteren

In de WIDM-podcast, gepresenteerd door Radio 2-dj en oud-deelneemster Annemieke Schollaardt, wordt tot en met de finale exclusief materiaal gedeeld. Zo wordt er met geluidsfragmenten teruggeblikt op de aflevering en zijn afvallende kandidaten én makers te gast.

Meer over:

Reageren