Wie gaat er dood in de GTST-cliffhanger van 2016?

8 juni 2016 10:18 | amusement | Door Televizier

© Otto van den Toorn/RTL

Het was gisteren weer tijd voor de jaarlijkse castfoto van Goede tijden, slechte tijden maar wie goed kijkt, ontdekt dat er maar liefst vijf personen ontbreken.

En dat zijn niemand minder dan Anna (Barbara Sloesen), Job (Jord Knotter), Sam (Stijn Fransen), Rover (Buddy Vedder) en Sjoerd (Guido Spek). 

Speculeren

Caroline de Bruijn, die Janine speelt in de soap, vertelt voor de camera van RTL Boulevard dat 'mensen natuurlijk ook heel goed op moeten letten wie er op de foto staan, want dat zegt wat over volgend seizoen.' Laat het speculeren maar beginnen.

Huwelijk

Rover, Sam, Sjoerd, Job en Anna hebben een bijzonder huwelijkscadeau voor Nina en Bing: een 'gepimpte' bruidscaravan. Die moeten ze alleen nog even samen naar de juiste locatie brengen, maar dit loopt natuurlijk helemaal verkeerd

Dodelijke afloop

Het gerucht gaat zelfs dat een van de vijf jongeren het niet overleeft. Dat zou niet de eerste keer zijn dat er doden vallen als Nina (Marly van der Velden) een bruidsjurk aantrekt. Dit gebeurde ook in 2011 toen ze met ex-geliefde Noud (Ruud Feltkamp) in het huwelijksbootje stapte.

Doorgedraaide Wiet

Het moest zo'n mooie dag worden, maar de jaloerse Wiet (Pip Pellens) draaide volledig door toen ze eindelijk besefte dat Noud niet van haar hield, maar van Nina. Wiet schoot in het wilde weg om zich heen en Rosa Gonzalez, de huishoudster van de familie Sanders, overleefde de aanslag niet.

Nina en Noud

Maar dat is niet de enige verhaallijn die zijn climax bereikt op 1 juli. Deze week gaat er in Thailand 'iets' gebeuren tussen Noud en Nina, wat grote gevolgen heeft voor haar huwelijk met Bing en voor Nouds verloving met Sacha. Ondertussen vechten Sjoerd, Thijs en Rikki nog steeds om Teddy.

Grote gevolgen

Sam stort zich inmiddels weer vol op haar topsportcarrière, maar kan ze nog wel hardlopen na die dramatische wending met de caravan? En komen Anna en Job nou eindelijk eens bij elkaar of is een ruzie tussen de twee de reden dat het helemaal verkeerd gaat tijdens de cliffhanger?

Climax

Vrijdag 1 juli van 20.00 - 20.30 uur is de cliffhanger van Goede tijden, slechte tijden te zien bij RTL 4. Natuurlijk komt er dan nog geen antwoord op de vraag wie de heugelijke dag wel of niet overleeft. Hoogstwaarschijnlijk wordt het een en ander gedurende die lange GTST-loze zomer duidelijk in de Meerdijk-app.

Meer over