Belangrijke aanwijzingen

Betrapt: Is dit de beslissende hint naar de Mol van 2022?

22 februari 2022 13:11 | amusement | Door Judith Regeling

© AVROTROS
Met nog maar drie kandidaten in de race nadert de ontknoping van Wie is de Mol? 2022. Diverse hints en aanwijzingen over Kim-Lian van der Meij, Everon Jackson Hooi en Fresia Cousiño Arias vliegen over het internet, maar om de volgende hint kan niemand heen.

UPDATE: Helaas blijkt deze theorie niet te kloppen. De 'mysterieuze' opdracht uit aflevering negen heette namelijk 'Binnenskamers' en daar zit duidelijk geen 'F' in. Ook is het gemaskerde bal pas in aflevering 10 en niet in 9.

Origineel bericht:

Het lijkt erop dat de bekende Molloot Siem samen met zijn kijker Fieneke het grote raadsel heeft opgelost.

Lees ook: De beste hints en aanwijzingen uit Wie is de Mol? 2022 

Wie is de Mol? 2022

Het zit namelijk zo: in de leader van Wie is de Mol? 2022 zijn er vijf maskers verborgen die geplakt zijn over diverse opdrachten uit dit seizoen. Dat zijn: 'Prikactie' (afl. 2), 'Hoog Spel Spelen' (afl. 4), 'Uit de lucht gegrepen' (afl. 5), 'Reddingsactie' (afl. 6), 'Gemaskerd Bal' (afl. 9) en een nog naamloze opdracht uit de komende aflevering.

Hints en aanwijzingen

Siem legt in zijn nieuwste video uit wat je hiervan kan maken. "De opdracht 'Prikactie' kwam uit aflevering twee. Als je dus nu de tweede letter van links pakt, heb je de 'r'. Ik kwam er zo niet uit. Maar je moet dus niet de tweede letter van links pakken, maar van rechts. En dat is dus: de I."

Als je dit doorzet, heb je dus:

  • I;
  • E (de vierde letter van rechts van 'Hoog Spel Spelen');
  • R (de vijfde van 'Uit de lucht gegrepen');
  • S (de zesde uit Reddingsactie') 
  • A (de negende uit 'Gemaskerd Bal')

Oftewel ?RESIA.


Is Fresia de Mol?

Het wordt dus goed opletten in de komende aflevering. Als er dan een opdracht met foto's voorbijkomt die als negende letter van rechts een 'F' heeft, weten we zeker dat ESPN-presentatrice Fresia Cousiño Arias dit jaar een dubbelrol speelde.Wie is de Mol? is iedere zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO1.

Meer over