Wie Is De Mol-kandidaten lachen, gieren en brullen elke week met elkaar

De BN’ers die dit jaar meededen aan Wie Is De Mol, zijn nog steeds een hechte groep. Ze kijken elke donderdag met een clubje naar de afleveringen.

Bij Moltalk, de online talkshow waarin elke week wordt nagepraat over Wie Is De Mol, is telkens te zien dat een groepje kandidaten samen binnenkomt. Marlijn Weerdenburg vertelt nu over de gezellige donderdagavonden in RTL Boulevard. 

Wijntjes

“We kijken het heel vaak bij mij thuis,” lacht Marlijn. “Ik wil altijd iedereen verzamelen, dus wie kan van de kandidaten, die komt. En dan zitten we lekker bij mij op de bank, met wijntjes, en gewoon lachen, gieren, brullen. Je weet natuurlijk wat er is gebeurd, maar het is op zo’n leuke manier gemonteerd dat het gewoon enorm grappig is.” Marlijn is één van de kandidaten die nog in het spel zit en dus best wel eens de Mol zou kunnen zijn.

Marlijn Weerdenburg

Marlijn vertelt ook dat ze heel vaak wordt aangesproken over haar deelname aan het avonturenprogramma: “Iedereen reageert heel enthousiast. In de supermarkt, als je gaat tanken, overal, wel twintig keer per dag de vraag: ben jij de Mol?” Al die vragen irriteren haar gelukkig niet: “Het is een soort gekte in Nederland, maar niemand doet vervelend, dus waarom zou ik het dan niet leuk vinden?”

Lees ook: Marlijn Weerdenburg en Rik van de Westelaken werken samen aan een filmscript.

Reageren