Onverwachte wending

Wie Is de Mol-kijkers zien plottwist niet aankomen: 'Hè wat gebeurt er?'

4 februari 2023 21:52 | amusement | Door Judith Regeling

© NLZIet
De makers van Wie Is de Mol? 2023 weten van geen ophouden. Nadat ze vorige week vriend en vijand al verbaasden met een 'heerlijk psychologisch spelletje', hebben ze de molloten ook deze week weten te verrassen.

Niemand zag deze wending aankomen.

Wie Is de Mol? 2023

De vijfde aflevering Wie Is de Mol? 2023 leek er tot vlak voor het einde gewoon één uit het boekje. De overgebleven kandidaten waagden zich namelijk net als elke week aan meerdere opdrachten, zoals eentje in een doodeng spookhuis met bijzondere portretten. De verwachting bij zowel de kandidaten als de mensen thuis was dat er kort daarna een executie zou volgen, maar niets bleek minder waar. Die is pas volgende week (voor een deel) te zien! 

Onverwachte wending

De kijkers geloofden dan ook hun oren en ogen niet toen de aftiteling te zien was. Geen test, geen afvaller en dus ook geen punten kwijt in de app: zij zagen deze abrupte wending duidelijk niet aankomen.

Roadtrippen

Eén ding is zeker: de test belooft volgende week ook weer anders te verlopen dan normaal. In de preview van volgende week horen we Soy Kroon immers al vertellen dat hij en zijn medekandidaten Anke, Nabil, Jurre, Daniël en Ranomi slechts vijftien van de twintig vragen hoeven te beantwoorden. "Ik gok dat wij nog wat andere dingen moeten doen om de laatste vijf vragen op te lossen", aldus Soy. Het zou dus zomaar kunnen dat ze alle zes op roadtrip gaan voordat er iemand een rood scherm voor zijn kiezen krijgt. Wordt vervolgd!

Wie is de Mol? 2023 is iedere zaterdag rond 20:30 uur te zien bij AVROTROS op NPO1.

Meer over