Wie is de Mol? nadert ontknoping

27 Februari 2014 15:09 | amusement | Door Televizier

In het noorden van de Filipijnen gaat de jacht op de saboteur verder in Wie is de Mol?. Na een verhitte strijd zijn er nog vijf kandidaten in de race.

De Olympische Winterspelen zijn voorbij, de jacht op de Mol is weer geopend. In de laatste uitzending vóór de pauze van drie weken moest Aaf Brandt Corstius haar biezen pakken. De columniste had het ‘heel leuk gevonden om zo’n idioot spel met een stel vol­wassenen te spelen’ en verliet het strijdtoneel met tranen in de ogen.

Vijf kandidaten, vijf verdachten, vijf mogelijke winnaars

Vijf kandidaten bleven achter op de Filipijnen: Sofie van den Enk, Susan Visser, Freek Bartels, Jan-Willem Roodbeen en Tygo Gernandt. Zij proberen vanavond in de zevende aflevering slim genoeg te manoeuvreren en te marchanderen om te mogen blijven. Wie spreekt de waarheid, wie belazert de kluit?

Geheime informatie

Sofie is in het voordeel vergeleken bij haar rivalen. De presentatrice wisselde informatie uit met de weggestuurde Aaf over de kijkjes in de toekomst die ze mochten nemen. Zij weet dus meer dan de rest. Ontdekte Aaf echt wie de Mol is, zoals ze zei?

Dan weet Sofie het ook. Of heeft Aaf haar wat op de mouw gespeld? Sofie kan natuurlijk ook zelf de saboteur zijn. Het is een van de vele complottheorieën waarvan het wemelt op de fansites van Wie is de Mol?

Verdacht maken

Tygo Gernandt maakt zich keer op keer verdacht met zijn ‘spontane’ acties , terwijl Jan-Willem en Freek weer niet het achterste van hun tong laten zien. En wat voor spelletje speelt poeslieve actrice Susan eigenlijk?

Wie is de Mol? wordt uitgezonden op donderdag 27 februari om 20:30 uur op Nederland 1.

Meer over