Opvolger bekend

Dit programma 'vervangt' Wie is de Mol? na de finale op NPO1

8 maart 2024 10:12 | amusement | Door Judith Regeling

© AVROTROS
Aanstaande zaterdag is het eindelijk tijd voor de grote finale van Wie Is de Mol?, waarin duidelijk zal worden wie al die tijd een dubbelrol heeft gespeeld. De vraag is alleen: welk programma wordt er daarna op de zaterdagavond uitgezonden op NPO1?

Wij zochten het voor je uit!

Lees ook: Zal De Mol België 2024 ook dit jaar te zien zijn op NPO Start? 

Wie Is de Mol? 2024

Op zaterdag 9 maart is het dan zover: de grote finale van Wie Is de Mol?. Na weken speuren, hints verzamelen en vooral alle afleveringen analyseren zullen we er dan eindelijk achter komen wie al die tijd een dubbelrol heeft gespeeld: Anna GimbrèreRosario Mussendijk of toch Fons Hendriks. Hij of zij zal - onder toeziend oog zijn zijn haar medekandidaten, presentator Rik van de Westelaken en duizenden fans - zijn of haar masker afzetten.

Mindf*ck

Wie fan is van amusementsprogramma's zal na deze ontknoping zeker niet in een zwart gat vallen. Op zaterdag 16 maart rond de klok van 20:30 uur keert Victor Mids namelijk na een afwezigheid van ruim twee jaar (de oudejaarsspecials uitgezonderd) weer terug met een gloednieuw seizoen van Mindf*ck. Hierin reist hij door heel het land om mensen te verbazen met zijn illusies en experimenten.

Zijn eerste slachtoffer? Youp van 't Hek! Deze cabaretier scoorde in de jaren 80 een hit met het ironische kerstnummer Flappie, waarin hij bezingt hoe zijn konijn verdwenen is. En laat dat nu centraal staan in de eerste aflevering. Victor zal een poging doen om Flappie weer tot leven te wekken. Dat mag je zeker niet missen!

Mindf*ck is vanaf 16 maart iedere zaterdag rond 20:30 uur te zien bij AVROTROS op NPO1.

Meer over