Mollen met Martens

Dit viel Patrick Martens op tijdens de eerste WIDM-aflevering

4 januari 2021 12:39 | amusement | Door Jorien Slager

© AVROTROS

Molloot en voormalig Wie is de mol?-deelnemer Patrick Martens gaat voor ons op zoek naar de mol! In Mollen met Martens analyseert hij elke WIDM-aflevering en vandaag zien we wat hem opviel tijdens de eerste editie.

Patrick: “Tijdens de eerste opdracht had ik mijn geld wel geruild voor de joker. Maar drie kandidaten (Marije, Renée en Rocky) deden dat niet. Dat zou wel verdacht kunnen zijn. Maar aan de andere kant heeft een mol natuurlijk niks aan een joker.”

Mollen met Martens

In Mollen met Martens horen we ook waarom Joshua volgens Patrick verdacht is. “Hij zei in een voorfilmpje al dat ‘ie het leuk vindt om met de waarheid te spelen en dat is exact wat er tijdens de eerste opdracht gebeurde. En toen hij de kaart in zijn handen, kreeg moest hij er wel heel smakelijk om lachen. Hij lijkt zelfs een beetje op de joker.”

Wie is de mol?

Tijdens het lasergamen viel Renée opnieuw op. “Ze zorgde voor verwarring en riep verkeerde codes door. En ze is een goede actrice”, aldus Patrick. Tijdens de laatste opdracht, de fietsopdracht met estafette, was het vooral een verdachte vraag waar Patricks aandacht op viel. ‘In eerste instantie wilde Charlotte niet de mol zijn’ en ‘In eerste instantie wilde Rocky niet de mol zijn’. Patrick: “Dat is een gekke zin, zijn ze dan nu wel de mol geworden?”

Patricks volledige analyse is te zien in Mollen met Martens, elke maandag op het YouTube-kanaal van TVgids.nl. Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. Meedoen met de Mollen met Martens-poul in de Wie is de mol-app? Hier vind je hem!

Alle kandidaten van dit WIDM-seizoen

Meer over