Raden maar!

Wie is Loulou Gal in Make Up Your Mind 2024?

20 april 2024 22:07 | amusement | Door Judith Regeling

© Videoland
Als er één queen van Make Up Your Mind 2024 lekker in haar vel zit, is het wel de prachtige Loulou Gal. Alleen om welke BN'er gaat het hier nu eigenlijk echt? In dit artikel nemen we de beste hints en aanwijzingen met je door!

Waar kennen we deze tropische verrassing nu precies van?

Lees ook: Alles over Make Up Your Mind 2024 

Loulou Gal in Make Up Your Mind

Bij het horen van de naam 'Loulou Gal' denken veel mensen waarschijnlijk direct aan Louis van Gaal, maar de hints wijzen eigenlijk een heel andere kant op. We weten inmiddels dat deze persoon vaak vroeg uit de veren is en een tropische wind de studio inblaast. "Exotisch, tikkie stout, maar vooral temperamentvol", aldus Carlo Boszhard over deze queen.

Verder wil ze graag dat we weten dat het hier behoorlijk koud is en dat zij degene is 'that you desire'. "Ik vind dat je alles moet proberen in het leven en dus vraag ik jullie: probeer mij te laten winnen", vertelt Loulou Gal in haar speech. "Dat is toch het minsten wat jullie kunnen doen? Ah, toe."

Wie is Loulou Gal in Make Up Your Mind 2024?

Dat smeken heeft alleen weinig geholpen. De juryleden besloten haar niet door te sturen naar de finale, maar naar de halve finale. Toch blijft de vraag wie ze nu werkelijk is. Als we afgaan op de opmerkingen van de panelleden Nikkie de Jager, Ilse deLange, Fred van Leer en Soy Kroon, zou het kunnen zijn dat het om Mattie Valk gaat.

Echter, het publiek heeft nog twijfels. Op dit moment circuleren er op X verschillende namen, waaronder inderdaad Mattie Valk, Valerio Zeno, Jeroen Spitzenberger en Ruud de Wild.

Make Up Your Mind is iedere zaterdag vanaf 20:00 uur te zien op RTL4.

Meer over