Voorspelling

Make Up Your Mind-kijkers weten het zeker: dít is Mary Hattan

23 maart 2024 22:00 | amusement | Door Judith Regeling

© Videoland
De kop is eraf voor Mary Hattan! In de eerste aflevering van Make Up Your Mind 2024 slaagde deze prachtige queen erin om een plaatsje in de ‘second-chance’ halve finale in de wacht te slepen. Maar om wie gaat het hier eigenlijk?

Als je dacht dat er na het aflopen van zowel The Masked Singer als Wie Is de Mol? niets meer te raden was, heb je het mis. Make Up Your Mind is namelijk weer terug en ook dit vierde seizoen neemt weer de nodige raadsels met zich mee. Wie gaat er bijvoorbeeld schuil achter het alias Mary Hattan, ook wel bekend als de Amerikaanse dragqueen van dit seizoen? 

Lees ook: Alles over Make Up Your Mind 2024

Mary Hattan

Het antwoord op die vraag kunnen we je op dit moment nog niet geven, maar duidelijk is wel dat de Verenigde Staten een belangrijke rol spelen in het leven van deze queen. Haar alias verwijst immers niet voor niets naar de stad 'Manhattan', en ze verschijnt zelfs verkleed als het Vrijheidsbeeld. 

Wat daarnaast ook opvallend is, is het logo op 'haar' rug. Volgens panelleden Nikkie de Jager en Roxeanne Hazes lijkt deze sterk op het logo van entertainmentprogramma RTL Boulevard.

Mary Hattan met logo in Make Up Your Mind
Mary Hattan met logo in Make Up Your Mind

 

Wie is queen Mary Hattan in Make Up Your Mind?

Ondanks dat de eerdergenoemde panelleden er mede door die laatste sterke hint van overtuigd zijn dat het hier om Amerika-deskundige Michiel Vos gaat, denken de mensen thuis een heel andere richting op. Zij gaan er vanuit dat Mary Hattan niemand minder is dan... Margriet van der Linden


Ook de volgende namen komen nog terug...
Make Up Your Mind
is iedere zaterdag vanaf 20:00 uur te zien op RTL4.

Meer over