Raden maar

Wie is Penny Smize in Make Up Your Mind 2024?

30 maart 2024 20:55 | amusement | Door Marjolein Vos

© Videoland still

Een nieuwe queen mag zich voegen bij Star Sissy die we ook terug zien in de finale van Make Up Your Mind 2024. Dit keer is het de mysterieuze Penny Smize. Verschillende kijkers denken de ware identiteit al te herkennen achter de queen.

Er werd in ieder geval enorm gelachen om deze queen.

Make Up Your Mind

Ze wist in ieder geval Sydney Lekker, Ans Worst en Fay Runaway al achter zich te laten op weg naar de finale. Sydney zien we wel terug in de 'second-chance' halve finale.

Wie is Penny Smize? 

Tja, en wie is dan toch Penny Smize? Dat ze grappig is, is wel duidelijk. Maar wat zag Nikkie daar? Een soort stekels op haar hakken? Zou het verwijzen naar corona, want dat was haar eerste gedachte. Gaat Diederik Gommers of toch Ernst Kuipers schuil achter Penny? Het team van Fred zit meer op Martin Gaus of Edsilia Rombley.

Tijdens de overwinningsspeech klinkt in ieder geval: "Ik heb nog meer trucjes in petto want ik sta al met één hak in de finale." Maar wie het toch is...

Penny Smize treedt op in Make Up Your Mind.
Penny Smize treedt op in Make Up Your Mind.

Vermoedens

Kijkers speculeren er in ieder geval op los op X. Namen die genoemd worden zijn: Ruth Jacott, Sylvana Simons en Stanley Burleson. 

Make Up Your Mind is iedere zaterdag vanaf 20:00 uur te zien op RTL4.

Meer over