Wie wordt Utopiaan van 2015?

22 december 2015 14:15 | amusement | Door Televizier

© SBS - Elvin

Welke Utopiaan heeft een plekje in jouw hart gekregen? Voor de tweede keer op rij kunnen kijkers stemmen op hun favoriete inwoner.

De uitverkorene die de eervolle titel in de wacht sleept begint het nieuwe jaar met een goed gevulde bankrekening. Hij of zij wint namelijk het bedrag dat aan het einde van het jaar in de staatskas zit.

Stemmen

Er kan gestemd worden op één van de vijftien inwoners. Bij de vrouwen zijn dat: Nicole, Naomi, Gabriëlle, Gina, Rowena, Ramona of Victoria. En bij de mannen: Ivan, Mark, Bjorn, Rob, Bas, Wim, Benjamin of Cees. 

Invloed kijkers

De trouwe Utopia-fans bepalen voor 50% de winnaar. De inwoners zelf hebben voor 45% invloed en de laatste 5% wordt bepaald door de Utopia-paspoorthouders. Stemmen kan vanaf woensdag 24 januari tot en met donderdag 30 december. Door een sms te sturen naar 4600, met de naam van een inwoner, vergroot je zijn of haar kans op de felbegeerde titel.

Winnaar 2014 

Vorig jaar won ex-bewoner Giorgio de titel Utopiaan 2014.  Hij verdiende hiermee 24.000 euro. Kort daarna stapte hij uit het huis.

De ideale samenleving

Utopia loopt bijna twee jaar en is niet meer van de buis weg te denken. Een groep inwoners probeert hier de ideale samenleving te creëren. Dagelijks kijken er bijna 900.000 kijkers naar de twee uitzendingen.

De verkiezingsuitzending is te zien op vrijdag 1 januari tussen 19.30 en 20.30 uur bij SBS6.

Lees ook: Interview: Giorgio uit Utopia 

 

Meer over