Wie zijn er vanavond te gast bij Matthijs, Jeroen en Humberto?

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van een talkshow moeten de gasten spraakmakend zijn. Wie zijn die eerste o zo belangrijke gasten bij DWDD, Pauw en RTL Late Night?

Matthijs van Nieuwkerk liet vrijdagavond bij Jinek weten dat hij vanavond per se gouden medaille-winnares Dafne Schippers aan tafel wil hebben. Dat is niet gelukt, maar Dafne komt wel dinsdag de kant van Matthijs op. Voor vanavond kondigt DWDD als gasten Daan Roosegaarde, schrijfster Connie Palmen, The Common Linnets, de nieuwe huisband Lucas Hamming en tafeldame Antoinette Scheulderman aan.

Pauw

Jeroen Pauw heeft voorlopig 2 gasten geboekt voor zijn eerste uitzendavond. Het zijn Albert Verlinde die over het komende tv-seizoen komt praten en Sophie Hilbrand die vertelt over waarom ze geen botox neemt.

Late Night

Humberto Tan neemt risico: hij wijdt bijna de hele uitzending van RTL Late Night aan Clarence Seedorf die een all star voetbaltoernooi voor een goed doel organiseert. Ook Lil’ Kleine & Ronnie Flex, bekend van de zomerhit Drank & Drugs zijn van de partij. Later deze week komen ook Hans Teeuwen, Chantal Janzen, Jandino Asporaat, Jochem Meijer, Thomas Acda, Nick & Simon, Guus Meeuwis, Eva Simons en Frans & Mariska Bauer langs.

Reageren