Wietze geschrokken van uitlekken e-mail

6 mei 2017 10:22 | amusement | Door Televizier

© Q-music

Wietze de Jager is geschrokken dat zijn e-mail, die hij schreef aan Mattie Valk, op straat ligt. Dat zegt de radio-dj in De Telegraaf.

Het scheidingsdrama van de twee werd breed uitgemeten in de Nederlandse media vanaf het moment dat de e-mail uitlekte. In het bericht doet Wietze uitgebreid uit de doeken wat hij zijn ex-maatje allemaal verwijt en hoe hun scheiding tot stand is gekomen.

Even bijkomen

"Ik ben heel erg geschrokken dat mijn mail op straat ligt. Niet veel mensen hadden die", aldus Wietze tegen de ochtendkrant. De Jager vertelt verder dat hij het voorlopig even rustig aan gaat doen. "Ik wil het liever rustig houden en een beetje bijkomen van alles. Ja, ik weet dat ik nog steeds welkom ben bij Sky Radio waar we samen naartoe zouden gaan, maar ik weet het echt nog niet."

Nieuw contract

Wietze dacht dat hij samen met Mattie in onderhandeling was voor een contract bij Sky Radio, maar toen bleek de donkerharige radioman in het geniep voor zichzelf een nieuw dik contract met QMusic te hebben afgesloten. De scheiding en ruzie was daarmee een feit.

Meer over