TherMOLmeter & Televizier

Wijzen de testvragen de mol aan? Het zou kunnen!

15 September 2020 11:00 | amusement | Door Constance van Amstel

© TherMOLmeter/Televizier
In zijn tweede video licht molloot Wout van de TherMOLmeter een wel heel ingewikkelde theorie uit, namelijk die van de testvragen. Wijzen die namelijk naar de Mol...?

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl
Meer film & serie nieuws

Lang hebben de kandidaten van het jubileumseizoen van Wie is de mol? niet getreurd om het vertrek van eerste afvaller Tina de Bruin. Vol goede moed begonnen de acht resterende spelers en de mol aan de opdrachten van aflevering 2.

Doe mee met de WIDM-quiz en win mooie prijzen!

Tegen de achtergrond van het prachtige Italië werd er met stenen gesjouwd, met laser gespeeld en over het gastland gevraagd. Toch zou de grootste hint naar de mol niet in de opdrachten liggen, maar bij de test. Volgens Televiziers favoriete Molloot Wout van de TherMOLmeter verwijzen de vragen die te zien zijn in het programma, namelijk naar mensen die de Mol niet zijn. En dan blijft er natuurlijk vanzelf maar één naam over... 

Bekijk hieronder hoe Wout zijn 'afvallerstheorie' uit de doeken doet.

Meer van Wout zien? Dat kan! Speciaal voor het jubileumseizoen van Wie is de Mol slaan Televizier en De TherMOLmeter de handen ineen in de zoektocht naar de mol. Iedere week maakt Wout een video van zijn bevindingen en die zie je vervolgens als eerste hier bij Televizier.nl. Alle video's zie je op het YouTube-kanaal van Bekijk hier de video van vorige week waarin Wout vertelde hoe de mol zichzelf misschien wel verraadde in de bakjesopdracht.

Meer over