Wilde nacht voor Temptation Island-deelnemer 'lijdt' tot ziekenhuisbezoek

5 april 2017 13:18 | amusement | Door Televizier

Temptation Island-deelneemster Rosanna zou, volgens het Belgische tijdschrift TV Familie, na een heftig avondje met verleider Alex in het ziekenhuis zijn beland. 

Het productieteam van Temptation Island zou Rosanna te hulp zijn geschoten, nadat ze het bed had gedeeld met Alex. Volgens het blad had de deelneemster zo veel pijn dat ze naar de spoedeisende hulp moest worden gebracht.

Amper lopen

Alex, één van de acht verleiders, maakt er geen geheim van dat Moeder Natuur hem niet slecht bedeeld heeft. Dat heeft Rosanna nu aan den lijve ondervonden. “Ze bloedde na haar avontuurtje met Alex, de dag erna kon ze zelfs amper lopen. Rosanna heeft me verteld dat het er nogal ruig aan toe ging”, laat verleidster Saartje weten aan TV Familie.

Buiten de pot pissen

Eigenlijk heeft Rosanna een relatie met Niels, maar nadat hij buiten de pot piste was het voor haar over en uit met de liefde tussen de twee. Zij ging naar bed met Alex, maar daar kreeg Rosanna spijt van. Of dat nu komt, omdat ze Niels terug wil of dat de pijn haar te veel werd, is niet duidelijk. Op social media hebben Rosanna en Alex het in ieder geval niet meer zo gezellig.

Playboy

Gelukkig voor Rosanna, die nogal wat pikante foto’s deelt op Instagram, hoeft ze niet lang te treuren om haar misstap in de liefde. Zo zou ze binnenkort te bewonderen zijn in de Playboy. Nu maar hopen dat ze dan pijnvrij kan poseren.  

Meer over