Vandaag Inside Oranje Quiz

Wilfred Genee gaat op zoek naar de allergrootste Vandaag Inside-kenner van Nederland

23 mei 2024 10:21 | amusement | Door Esther Hut

© SBS6

SBS6 gaat deze zomer flink inspelen op het EK voetbal, want naast De Oranjezomer en Vandaag Inside Oranje, gaat Wilfred Genee in de Vandaag Inside Oranje Quiz op zoek naar de allergrootste kenner van zijn talkshow.

En er komt nog veel meer aan.

Vandaag Inside Oranje Quiz

Wilfred Genee gaat het druk krijgen deze zomer, want naast dat hij en zijn kompanen René van der Gijp en Johan Derksen gewoon te zien zijn met Vandaag Inside Oranje, gaat hij ook een gloednieuwe quiz presenteren.

In Vandaag Inside Oranje Quiz gaan elke dag drie nieuwe kandidaten de strijd met elkaar aan door verschillende vragen over, hoe kan het ook anders, Vandaag Inside te beantwoorden. In verschillende vragenrondes moeten de kandidaten zoveel mogelijk punten zien te scoren. Degene met de meeste punten speelt de grote finale op zondag 14 juli. Tevens de dag van de finale van het EK voetbal.

De winnaar gaat naar huis met een opvallende en typische Vandaag Inside-prijs. Volgens SBS zit de spelshow vol met humor, verrassende vragen en klassieke fragmenten.

Vandaag Inside Oranje Quiz is dagelijks van vrijdag 14 juni tot en met zondag 14 juli te zien op zondag tot en met vrijdag om 20:30 uur en op zaterdag om 20:00 uur op SBS6.

EK Koorts

Naast de quiz krijgen we ook een heuse realityserie voorgeschoteld. In EK Koorts worden de prestaties van het Nederlands Elftal door de ogen van de meest fanatieke Oranjefans getoond. In elke aflevering worden drie vaste Nederlandse gezelschappen en een steeds wisselend buitenlands gezin, dat juist fan is van de tegenstander van Oranje gevolgd. EK Koorts wordt na de wedstrijden van Oranje uitgezonden, zolang het Nederlands Elftal in het toernooi zit.

EK Koorts is vanaf maandag 17 juni om 20:30 uur, zaterdag 22 juni om 20:00 uur, woensdag 26 juni om 20:30 uur te zien en daags na elke eventuele volgende wedstrijd van Oranje op SBS6.

Wij Houden van Oranje

Eerder werd al bekendgemaakt dat Hélène Hendriks en Noa Vahle het programma Wij Houden van Oranje voor hun rekening nemen. In deze uitzwaaishow blikken spelers en trainers vooruit op een prachtig toernooi en geven antwoord op vragen van het Nederlandse publiek.

Wij Houden van Oranje is vanaf zaterdag 8 juni om 20:00 uur te zien op SBS6.

Meer over