En dit is wanneer

Wilfred Genee heeft goed nieuws voor De Oranjezomer-kijkers: 'Hélène keert terug'

23 januari 2024 14:11 | amusement | Door Judith Regeling

© Talpa
Hélène Hendriks heeft ook deze zomer amper tijd voor vakantie. Volgens haar Vandaag Inside-collega Wilfred Genee is ze namelijk zowel in mei als in juli 2024 te zien met De Oranjezomer.

Voor veel kijkers is dat goed nieuws.

Lees ook: Alles over De Oranjezomer 

Hélène Hendriks 

Hélène Hendriks scoorde een paar weken geleden nog de pannen van het dak met De Oranjewinter. Avond na avond zaten er ruim 1 miljoen kijker per keer aan de buis gekluisterd om te horen welke leuke onthullingen en grappige verhalen nu weer de revue passeerden. Dat er aan dat succes een vervolg zou zitten, was dan eigenlijk al geen kwestie van óf maar vooral van wanneer. En daar lijken we nu antwoord op te hebben.

Planning voor de zomer

In de onderstaande video is te horen hoe Wilfred Genee het komende jaar nog even doorneemt. Daaruit blijkt dat hij, Johan Derksen en René van der Gijp nog sowieso tot mei van dit jaar dagelijks te zien zullen zijn. Vervolgens neemt Hélène Hendriks van 20 mei tot en met 13 juni het stokje over. De heren keren dan midden juni tot midden juli nog even terug om daarna weer weg te gaan. De Oranjezomer is dan ook weer tussen 15 juli en 16 augustus op de buis te zien.

Zie je door de bomen het bos niet meer? Luister het terug in de onderstaande video.

Vandaag Inside is nu iedere werkdag rond 21:35 uur te zien op SBS6.

Meer over