"Verwarring"

Wilfred Genee hekelt besluit RTL door te gaan met VI

7 augustus 2018 13:53 | amusement | Door Jef Willemsen

© RTL Nederland
Wilfred Genee noemt het besluit van RTL om door te gaan met Voetbal inside apart. Volgens de Veronica inside-presentator kan dat weleens voor verwarring zorgen.

Wilfred uitte zijn zorgen in een interview op Radio Veronica.

VI vlag

Komende seizoen is zowel op RTL 7 als Veronica voetbal te zien onder de vlag van VI. Daar kan Wilfred zich over verbazen: "Ik vind het een beetje apart dat ze die naam gebruiken voor de Europa League, maar het is hun goed recht. We zijn het daar ooit opgestart, maar ik hoop niet dat het straks tot te veel verwarring gaat leiden. Voetbal inside en Veronica inside lijkt wel heel erg op elkaar."

Praatprogramma

Het is nog niet duidelijk of RTL ook door gaat met een voetbalpraatprogramma nu Wilfred, Johan Derksen en René van der Gijp vertrokken zijn naar Veronica: "RTL werd er een paar maanden geleden door overvallen, dus misschien zijn ze nog hun koers aan het bepalen", oppert Wilfred: "De een zal wat bekender zijn dan de ander. Het is een keuze. Ik ben heel benieuwd."

Schwung

Zelf is Genee drukker met het debuut van Veronica inside komende vrijdag: "Er is een heel nieuw decor; Johan komt ergens anders te zitten. Uiteindelijk moet je gewoon kijken of je dezelfde schwung weer te pakken kan krijgen en ik ben blij dat alles gewoon weer goed geregeld is met FOX, dat we de beelden gewoon hebben. We kunnen er vol tegenaan."

Meer over