En Paul vindt daar wat van...

Wilfred Genee kraakt Paul de Leeuw

7 juli 2018 16:01 | amusement | Door Jef Willemsen

© William Rutten
Wilfred Genee heeft weinig goeds te zeggen over Paul de Leeuw. Het voormalig VARA-icoon zou volgens Genee allang niet meer bij de top van het entertainment horen.

Wilfred deed zijn opmerkelijke uitspraak in gesprek met Jan Versteegh tijdens zijn radioshow The friday move op BNR. 

Transfer

Genee en Versteegh bespraken de diverse transfers in omroepland, waaronder de recente overstap van De Leeuw naar RTL 4. Jan noemde Paul in zijn analyse "één van de grootste entertainers van Nederland", waarop Genee hem onderbrak met de opmerking dat Paul dat wás. 

Zelfde kunstje

Ter verduidelijk zei Wilfred: "Ik heb een beetje het gevoel dat hij op is, heel eerlijk gezegd. Hij doet altijd hetzelfde kunstje. Dat doen wij gelukkig niet met VI, maar daar kijken nog steeds heel veel mensen naar, haha." Jan nam het op voor Paul: "Ik vraag me af of RTL de stap is die hij moet maken, maar ik snap ook wel dat hij het doet. Ik denk dat RTL zoekende is naar grote nieuwe gezichten en ik vind Paul de Leeuw wel echt een grote entertainer."

Paul reageert

Op Twitter kreeg Paul bijval van vakgenoten, uiteindelijk reageerde hij zelf ook. De Leeuw vond dat hij vorig seizoen met Lekker laat! nog had laten zien te kunnen vernieuwen en energie te hebben. 

Meer over