Wilfred Genee presenteert nieuwe talkshow Wat Gaat er Nu door Je Heen?

17 februari 2016 14:34 | amusement | Door Televizier

© Kastermans/RTL

Wilfred Genee heeft een nieuwe klus. Hij gaat bij RTL de show Wat Gaat er Nu door Je Heen? presenteren. Zijn eerste gast is Matthijs van Nieuwkerk.

In de nieuwe RTL7-talkshow staat de clichévraag: 'Wat gaat er nu door je heen?' centraal. Aan de hand van historische sportfragmenten worden er uitdagende en intieme gesprekken gevoerd. "Ik wilde graag nog eens een programma als Zomergasten presenteren, maar dan op sportgebied. Dat kan nu”, zegt 48-jarige presentator in RTL Boulevard.

Hoofdpersoon centraal

Elke aflevering staat in het teken van een hoofdpersoon. De fragmenten die getoond worden zijn voor hem of haar belangrijk en bepalend geweest. Wilfred was toe aan wat meer diepgang en dat krijgt hij nu. "Ik wilde ook een andere kant van mezelf laten zien. Het tempo ligt lager, er is meer tijd om in te gaan op het onderwerp en de persoon.”

Eerste aflevering

In een van de afleveringen is presentator Beau van Erven Dorens te gast. Hij valt meteen met de deur in huis door te zeggen dat hij Tom Egbers een slechte presentator vindt. Beau heeft geen spijt: "Ik vertel gewoon de waarheid.” Ook Bram Moszkowicz, Peter R de Vries, Marco van Basten en Freek de Jonge schuiven aan.

Wat Gaat er Nu door Je Heen? is vanaf 29 februari te zien om 22.00 uur op RTL 7. 

Lees ook:

Komende zomer geen Tour du Jour 

Meer over