Wilfred Genee te laat bij Voetbal Inside door DWDD

2 april 2016 10:52 | amusement | Door Televizier

© Screenshot RTL 7/Voetbal Inside

De vrijdaguitzending van Voetbal Inside begon anders dan anders: Johan Derksen moest de opening verzorgen omdat Wilfred Genee vast zat in de file.

Wilfred moest uit Amsterdam komen waar hij te gast was in de maandelijke mediauitzending van DWDD.

Onprofessioneel

Maar omdat de rit naar Hilversum minder vlot liep dan verwacht, was Genee niet op tijd in de studio om zelf de uitzending te openen. Gelukkig was Johan Derksen bereid de honneurs waar te nemen: "Ik zit hier al een jaar of twintig en ik dacht dat ik alles al had meegemaakt, maar niets is minder waar. Onze presentator heeft interessant zitten doen bij De Wereld Draait Door en zit nu vast in het verkeer. Zeer onprofessioneel, de man verdient meer dan onze minister-president, maar hij is niet aanwezig."

Miss You

Na een aangepast introfilmpje, waarin de crew Genee's kenmerkende twee gebalde vuisten gebaar maakte, ging de "topshow" zoals hij dat placht te noemen van start met Danny Vera's versie van de Rolling Stones klassieker Miss You. De lege stoel, met glaasje water, kwam geregeld veelzeggend in beeld. Derksen nam kort de leiding van de uitzending voor z'n rekening en meende dat de show toch weer tv-geschiedenis schreef op deze manier.

Maar binnen 5 minuten was al te zien hoe Wilfred aankwam bij de studio. Hij deed zijn oortje in, schoof aan en nam de uitzending moeiteloos over.

Meer over