Begeleiden

Wilfred Genee wil Wesley Sneijder als analist bij de televisie halen

Wesley Sneijder kondigde afgelopen maandag zijn afscheid als profvoetballer aan. Wilfred Genee lijkt daar direct gebruik van te willen maken door de Utrechter bij de televisie te halen.

"Mijn voorkeur zou zijn dat Wesley zo snel mogelijk bij de televisie gaat werken", vertelt Genee aan RTL Boulevard. "Ik denk dat hij een perfecte analyticus zou zijn. Hij heeft veel kijk op het spelletje en een leuke mening en is grappig en ad rem."

Begeleiden

Of Sneijder, die met 134 interlands recordinternational van Oranje is, ook open staat voor een carrière op tv, is niet bekend. Mocht hij dat wel willen, staat Genee open om de Utrechter samen met de mensen van Veronica Inside te begeleiden. "Wij kunnen hem een beetje bij de hand nemen en dan kan hij van daaruit kijken hoe hij zijn carrière verder wil ontwikkelen."

Yolanthe 

Wesley Sneijder speelde in december zijn laatste wedstrijd voor Al Gharafa in Qatar. Sindsdien kampte de middenvelder met veelvuldig blessureleed. Ook persoonlijk overkwam hem het nodige. In maart maakte Sneijder bekend dat hij en zijn vrouw Yolanthe Cabau van Kasbergen uit elkaar zijn.

Meer over:

Reageren