Spannend!

William Rutten deelt eerste beelden van nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje

20 september 2023 13:16 | amusement | Door Judith Regeling

© William Rutten
Vanaf begin oktober barst er weer een gloednieuw seizoen los van Het Perfecte Plaatje. William Rutten heeft daarom zojuist een voorproefje gedeeld dat je meteen in de stemming brengt.

Ben jij er al klaar voor?

Lees ook: Alles over Het Perfecte Plaatje 2023 

Het Perfecte Plaatje

In Het Perfecte Plaatje halen bekende gezichten alles uit de kast om hun fotografische vaardigheden te laten zien. Elke week worden ze  uitgedaagd met spannende fotografische opdrachten, van betoverende portretten tot adembenemende landschappen. Daarna is het aan niemand minder dan William Rutten, Cynthia Boll en een wekelijks wisselende expert om de foto's te beoordelen op creativiteit, technische perfectie en originaliteit.

Waldemar Torenstra

In het komende seizoen, dat vanaf 4 oktober wekelijks te zien is op RTL4, is het aan aspirant-fotografen Sylvia GeersenWaldemar TorenstraHenry SchutAnnemarie van GaalLoes Haverkort, Anna DrijverSergio VyentFrans DuijtsNiek Roozen en Quinty Misiedjan om te bewijzen dat ze meesterlijk met hun camera's kunnen omgaan. Maar geloof ons, dat is geen eenvoudige taak. De makers hebben immers ook dit jaar weer de nodige verrassingen voor ze in petto, zo blijkt wel uit de eerste beelden.

Benieuwd? Bekijk ze hieronder en raak alvast in de 'perfecte plaatjesstemming'!


Het Perfecte Plaatje
is vanaf 4 oktober wekelijks om 20:30 uur te zien op RTL4. Terugkijken kan via Videoland.

Meer over