Zie jij het?

William Rutten verklaart Oh, Wat Een Jaar!-'photoshopblunder'

25 oktober 2020 10:51 | amusement | Door Faye Heijnis

© William Rutten
William Rutten wordt overspoeld met vragen over zijn Oh, Wat Een Jaar!-persfoto. Want begaat 's Nederlands meest gerenommeerde celebrityfotograaf hier nou een photoshopblunder?!

Eens kijken of jij het ziet...

Mist Ruben Nicolai een been in Oh, Wat Een Jaar!?

Het grote gemis op de foto, is volgens oplettenden het linkerbeen van Ruben Nicolai. "Arme Ruben op een been", schrijft William bij zijn foto op Instagram. En hij grapt: "Kan hij ook niet naast zijn schoenen gaan lopen met al zijn kijkcijfersuccessen." 

Verklaring William Rutten

Maar dat linkerbeen is er wel degelijk, vervolgt de fotograaf. "Hij heeft zijn been net als Carlo 'omhoog' op de tafel staan. Ik snap de verwarring heel goed, omdat het een beetje wegvalt door de donkere broek, schaduw en traptreden die daar ook zitten, en het sjaaltje dat zo hangt over zijn been." Hij trekt een cirkel om Rubens been om het te bewijzen.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Ik krijg sinds gisteren aardig wat vragen over deze foto, er is een mysterie te zien!! Ik kreeg al een telefoontje van Victor Mids, hoe ik dit gedaan had deze illusie.....Mensen denken dat ik Ruben zijn been per ongeluk heb weg-geshopt..... Arme Ruben op 1 been, kan hij ook niet naast zijn schoenen gaan lopen met al zijn kijkcijfer successen!😂😂 Maar het been zit er wel hoor, hij heeft zijn been net als Carlo “omhoog” op de tafel staan. (Swipe—->) Ik snap de verwarring heel goed omdat het een beetje wegvalt door de donkere broek, schaduw en trap tredes die daar ook zitten en het sjaaltje wat zo hangt over zijn been. We hadden bizar weinig tijd voor deze foto en hadden ook nog met de Corona afstand te maken, was even snel tussen de opnames door, dus we hadden niet zoveel oog voor details en het viel mij daar ook niet op door de lens heen. Maar het is dan gelukkig toch nog een spraakmakende foto geworden!! 😜😂😂😂😂 #ohwateenjaar #williamrutten #mindfuck

Een bericht gedeeld door William Rutten (@williamrutten) op

Spraakmakende foto

Wiliam wijdt de ogenschijnlijke 'fotoshopfout' aan weinig tijd en de anderhalve meter corona-afstand. "Het was even snel tussen de opnames door, dus we hadden niet zoveel oog voor details en het viel mij daar ook niet op door de lens heen. Maar, sluit de fotograaf op een positieve noot af: "Het is dan gelukkig toch nog een spraakmakende foto geworden." 

Oh, Wat Een Jaar! is vanaf vanaf zaterdag 7 november te zien op RTL 4.

Meer over