Aangenaam!

William Rutten stelt nieuw jurylid van Het Perfecte Plaatje op Reis voor

14 mei 2024 10:10 | amusement | Door Janine van Rooden

© William Rutten

Een nieuw seizoen van Het Perfecte Plaatje op Reis betekent natuurlijk ook een nieuw jurylid. William Rutten stelt de kersverse aanwinst aan ons voor. 

Dat doet hij met een foto van Tijl Beckand, het nieuwe jurylid en hemzelf op sociale media.

William Rutten

Met die foto blikt de sterrenfotograaf vooruit op de nieuwe reeks van het populaire programma waar dus ook het nieuwe gezicht in verschijnt. "Traditiegetrouw hebben we weer een gastjurylid uit het land van herkomst. Dit seizoen mag ik het samen doen met de geweldige documentair fotograaf Aline Deschamps."

Aline Deschamps

William vond het een voorrecht om met haar te werken. "Er is werkelijk niks leuker dan samen met een collega foto's te bekijken en te beoordelen. Geloof mij maar dat wij daar ook van leren, vooral als je het niet met elkaar eens bent." Hij bedankt haar daarom nu alvast voor de fijne samenwerking. "Bedankt Aline, het was een eer om dit met jou te doen!"

Danny de Munk

Wie ook veel zin heeft in het nieuwe seizoen is kandidaat Danny de Munk. "Ik ben altijd al fan geweest van Het Perfecte Plaatje. Het is voor mij persoonlijk echt een pareltje op de Nederlandse televisie." Meedoen was dan ook ronduit een feestje voor de zanger. Hij vertelt er meer over in de onderstaande video.

Het Perfecte Plaatje op Reis is vanaf 15 mei 2024 elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4.

Meer over